9 maj 2020
13:00

IF Brommapojkarna 9

Referat: Sundbybergs IK Svart - IF Brommapojkarna 9

Jag såg den här matchen strömmad i efterhand och det fungerade ju väldigt bra, måste jag säga. Bra jobbat av kameraman Bjäreborn! Uppmanar alla att följa vårt lag digitalt via appen Min Fotboll om ni inte har möjlighet att se matchen på plats.

Jag hann också reflektera över att det stod en och annan åskådare i buskarna utanför och tittade på matchen. Det var inte jättemånga månader sedan man hade ringt polisen om samma sak hade hänt…

Men till saken. Vår speluppbyggnad från målvakt blir bättre och bättre och vi fortsätter med vårt trevliga passningsspel. Det är också en styrka att vi har många olika spelare som gör assists och mål.

Vi hamnar ganska tidigt i underläge, men jobbar oss in i matchen igen och går till paus med ledning 2-1. Andra perioden är målfattig och inför sista perioden är det lika 2-2. Men nu händer det grejer. Sundbyberg gör två mål och matchen verkar vara över - resultatmässigt - för vår del. Men i dag gör vi hälften av våra mål på hörna. Det märks att vi övat på detta! Och när Anton dunkar in 4-4 efter förarbete av flera lagkamrater har vi jobbat in oss i matchen för andra gången. Så lite surt såklart att hemmalaget fastställer slutresultatet till 5-4 i matchens allra sista sekund.

Oliver var dagens kapten och fick även det gröna kortet.